преображение в стройняшек

Вера Деревьянко
 Буть пухляшками повірте
дуже надоїло
 
 стать стройняшками в Прилуках
Пухляшки  захотіли

Ми  в сім вечора зустрілись
На спортивнім полі
 всі щасливі
  молоді
раді і  довольні

Хода скандінавська
для схуднення вмоді

 І по кругу із Танюшкой
 з паличками   ходим

Три
Наташі Яна Лена
І красунчик хлопчик Женя
Іра Віка  Галя Ніна
 Анічка дві Люби
Всі прийшли за красотой
на стадіон до  клубу


 Красоту стройняшки
Будемо рекламувати
Від такої красоти
Очей не відірвати

 будем як моделі
 З палками  ходити
І уже ніколи 
нам не  поповніти

 Дуже гарно будем
 в цьому світі жити
Будуть нас стройняшок
Кохані любити