нарештi! на укр. яз

Любонька
Нарешті вже з'явилася весна!
У білих парасольках - бузина,
Під сонячним дощем розквітла вмить,
Парфумом і бадьорить, і п'янить.

Мов частоколом трАви підвелИсь
І так натхненно тЯгнуться ув вись...
Зачервонілись маками полЯ,
Збудилася розморена земля

З тривалої зимИ довгого сну,
Гостинно зустрічаючи весну.
Тепло живильне струмами згори -
У серце - подарунком від хандрИ.

Природа поміняла аватар -
Бруньковий дуже лИчить їй кіптар.
Весна квітчасті шиє рушники,
Вже й літечко - на відстані рукИ...


17/04/18/