Шчасце людское

Эрнест Крохалев-Вишнецкий
Што галоўнае заўсёды?
Адказаць можа вельми цяжка,
Але ёсць просты адказ,
Шчасце жыць і быць каханым,
Кахаць і жыццё сваю дарыць,
Ісці дадому і ведаць,
Што хтосьці цябе чакае,
Перажывае , хоча ведаць,
Што ты здароу,
Гэта і ёсць- шчасце наша людское!
Не быць аднаму , і заўсёды любіць.