преображение в стройняшек

Вера Деревьянко
 Буть пухляшками повірте
дуже
 надоїло
 
 стать стройняшками в Прилуках

 дівчата захотіли

Треба тільки
Лінь прогнати і обжорство  подолати
Тоді точно будем друзі
 успіх в результаті  мати


Ми  в сім вечора зустрілись
На Прилуцькім стадіоні
 всі щасливі
  молоді
раді і  довольні

Ходьба скандінавська
для схуднення   вмоді

 І по кругу із Танюшкой з палками всі   ходим

За собою іще друзів своїх вірних водим

 По десять кругів  намотали
 як на кострі
жири  згорали

Невтомно  з своєї душі негативи  зганяли
дві
Наташі Іра Віка  Галя Лєна
 Анічка дві Люби
Всі прийшли за красотою
на стадіон до  клубу

 живе щастя поряд з нами
заважають в щасті  жити
  лишні кілограми

 як сніги жири  розтануть

 наші  хлопці закохаються  вушка в них   зів'януть

 на руках будуть носити
щастя і коханнячко кожній з нас дарити


Красоту  стройняшки
Будем  ізлучати
Бережіться чоловіки
Будем чарувати

 будем як моделі
 на стадіон ходити
щоб часом бува знову нам не  потовстіти

Дуже гарно будем
 в цьому світі жити
І себе красунь за успіхи  любити