Кохав чи нi...

Александр Бирзула
Кохав чи ні?
Чому не вірите… Кохав
Та Ви, либонь, самі забули
Ті почуття, що я пізнав
А Ви, а Ви так не набули
Ви не кохали,
Що ж це… докір.
З коханням жити
Вам неспокій.
Холодний розум
Воля Ваша
Та ті ім’я, для Вас кайдани
Ви ж лиш одна, вони не з Вами
Ви так за звичай царювали
Серед ночІ та серед сну
Та править з Вами тільки страх,
Що сон цей, знов, не повториться.
Що доторкання Ваших рук
Нехай у сні, серед розпук
Чарує їх та кожен раз
Вони милуються із Вас.
Кохав чи ні?
Так, я кохав… кохаю досі
Та долю, що тягнула в осінь
Вітаю з радістю весь час
Так, я кохаю…
Та не Вас.