крокодил... рись... на укр. яз

Любонька
***
Кажуть, крокодил - страшни'й,
гострі зуби має.
А ні трішки навіть, він
мене не лякає.
Зелене'нький, мов травичка,
о'чечка - пулькаті.
Ну, не файне в нього личко,
нащо ж ним лякати?


***
З кішкою подібна рись,
але їй не скажеш "брись",
бо характер - дикий в рисі
і живе вона у лісі.
Ця тваринка - киця хижа,
хоч красуня дивовижна.