женщина у окна

Аристократ Ка
Жінка у вікні яка має психоз
за словами подружжя,що живе по сусідству
лікує бездомних та боїться погроз
котрі надходять майже щотижня
Давно вона жила в далеких портах
і виконувала ту небезпечну роботу
від якої і досі залишився страх
та страхіття ,що сняться півночі в суботу
А тепер їй під 40
вона досі жива
і приваблива , як та бельгійська монета
то чому вона знову лишилась одна?
капітан корабля загинув в тенетах.
Вона зникла безслідно, прощалася з морем
і приїхала в цю далеку країну
щоб забути себе
і забути його
а лишитися з горем
одним. єдиним
І печаль залишилась
її не погубиш
не заллєш морською солоной водою
Жінка у вікні досі живе
якось ладнаючи сама з собою