Прощаннязд тсадком

Станислав Скибневский
Прощаємось ми з діт. садком.
Де ліжечка стоять рядком.
Де іграшки на нас чекали.
Поки ми вдома міцьно спали.

Нас зустрічали вранці няні.
І ми давали слово мамі.
Що будем слухатись, не пустувати.
І няням не надоїдати.

А з годом дітки підростали.
Вже вихователі нас ждали.
Вони любили нас як рідних.
Робили з нас розумних, здібних.

Ми дякуємо поварам.
Що готували смачно нам.
Завідуючу ми не забудем.
Її завжди ми пам`ятати будем.

Ми дякуємо мед. сестрі.
Що ми здоровими при ній росли.
І щоб нам у мирі жити.
Своїх діток в цей діт. садок водити.

Велика дяка Вам від нас.
Душа радіє хай у Вас.
Для нас Ви друга наша мати.
Завжди ми будем вас кохати