Mirouthanat...

Виктор Стофорандов
Sin gin kanis k'epemnen zontanos...
S'avouto sin imeran o Theos
Giortazi ta eneya tou Hristou...
A'ets k'emis.. t'apothamen's hrostoum
Na pame sa tafia pethanant...
Ke legete ato Mirouthanat!
Hristos Anesti to lithar akouii,
Aftins kerin... ke i kardia's krouii...
Arothimas ke'apesi's kles ke les:
Alithinos o Kirios ...em'kes..
En prota o Theos, al ap'opis..
Atos ke monon ya'ta pshiya'moun nouniz!