Кохання 20

Дмитрий Погребняк 555
Я творчість свою в спогадах про тебе черпаю
в моїй душі з мелодією Любові в віршах ллється
і по протоптанной дорозі поєзії повільно я ступаю
адже з Кохання справжнього доля не сміється...
В горячому моєму серці ти навіки оселилася
ключ до взаємності є тільки мабудь у тебе
коли знайомилася зі мною в мені не помилилася
і кішкой чорною у сумнівах нехай совість не шкребе...
По волій Божою наша зустріч ймовірно сталося
ти тільки в сумнівах в невідомість не біжи
може сама собі не віддаючі звіту Закохалася
ти тільки коли ми віч на віч зіткнемось скажи...