Кохання 19

Дмитрий Погребняк 555
Життя нам з тобою з усмішкою аплодує
і хоче щоб разом були наши сердця
і вітер взаємності в нашу сторону дує
хоче щоб шли ми разом до самого кінця...
І зустріч доля нам не дарма подарувала
хоч приготовила як шеф повар випробування
адже ти мене своєю жіночою красою зачарувала
і я хочу щоб у нас було пристрасне Кохання...
І я в твоїх зелених очах все глибше потопаю
з увагою руку допомоги подати я прошу
з надією що ми будемо разом від думки таю
а на кінець що я в тебе Закохався напишу...