В поисках общего языка

Мария Островерхова
Я очікував саме на тебе,
Коли довго дивився на небо
І поєднував дикі сузір'я.
Облітали за вікнами пір'я,
Бо сказав своє слово Листопад.

Я опять перейду на шепот,
Чтобы ты, как всегда, промолчала.
Як обличчя моє вгадала,
Так зумієш забути голос.

Уночі розквітає лотос.