***

Мария Островерхова
Обійми мене, любий,
Обійми, неупізнаний!
Ніби долі не наші зійшлися під зорями різними,
І не наші серця пролилися холодними зливами.
Обійми мене, янголе, неосяжними крилами.

Обійми...