***

Рахим Карим
***
Мен ;амма нарсани,
;ис;а, лўнда
айтиб ;ўядиган
шоир ва ёзувчиман.
Менинг гапни
кўпайтиришга
ва;тим йў;.
Агар асарларимдан
чиройли ибораларни
тополмасангиз,
мени маъзур тутгайсиз.
***

Таржима жараёнида ;андайдир бир зав; оласан, киши. Айни;са шеър таржима ;илаётганингда. Асар маъносини тил, ;офия, вазн воситасида ;айта яратишнинг ўзига яраша гашти бор. ;олаверса, бундан бош;а миллат вакиллари ба;раманд бўладилар.Бу кўзи кўр одамнинг кўзига нур бахш этиш билан баробар.