Безимений

Вадим Кобылинский
У країні кров розлилася безмежно,
крик і гамір розпростягся поміж гір
рік за роком краще ми живемо,
аж країна валиться із ніг

її волю не зломати, ні хамлу, ні іюдею,
неможливо подолати,
армію, що є нащадком Байди Вишневецького.

Годі вже ділити батьківщину!
Правий сектор чи то лівий бік
Нам знайома ця історія,
де розв'язка є гаплик.