Кохання 18

Дмитрий Погребняк 555
Складаю жіночу долю в віршуванні
щоб вразили та прикіпили до душі
освідчитися з пристрастю палкою у Коханні
-з тобою повір мені ми зовсім не чужі...
І ти мені цілком споріднена частинка
серцю з першого поглядям сподобалась
зеленоока з добрим поглядом дівчинка
в моє життя як буревій ввірвалася...
Але ти в кам'яних джунглях сховалася
так вийшло що...пірнула в тишу
справжнього життя мабудь злякалася
но я в тебе дуже Закохався тут я напишу...