Кохання 17

Дмитрий Погребняк 555
Буває всякоє в житті і серце жіночое глухе
і спить у німоті непробудним сном душа
хоч може на зустріч сама доля підійде
і к тебе зеленоока вона зовсім не байдужа...
Буває всякоє в житті і зрячій як сліпий
перед собою своєї половини рідної не бачить
але с почуттями щирими к тобі не скупий
і час звіздар нам події по різному тлумачить...
Буває всякоє в житті і красномовний як німий
в разгубленності і непохитності скромно мовчить
в Коханні з правдою к тебе я як рейка прямий
і тому моє серце Прокинься тобі кричить...