Б1аьстенан юьхь

Аза Атагинская
1аламан хиламо
Шен бакъо кхийдош,
Шелонах йисна хьу
Хаало чехош.

Сахиллалц бер санна
Аьрзнашца, г1ийла,
Кор декош ладаршца
1а доьлхуш леткъа.

Б1аьсте ю лар эцна
1а эккхо йог1уш.
Юкъ-юкъахь го латта,
Луо шаткъа дийлла.

Азман Джабраилова
1998г