Моя Батьк вщина

Николай Бурда
Моя Батьківщина прекрасна й похмура
Країна нескорених козаків
Народ мій нажаль, безпринципно дурять
І жмуть гегемони з обоїх боків

Нам в серце по саме... загнали кінжала
Людей розсварили, звели мов собак
Годують брехнею і крадуть безкарно,
А що як до справи - класичний бардак.

Народ мій на щастя, мудрий і сильний
Терплячій- без сумніву, но до пори...
Коли поєднаєтся стимул суспільний
На вилах злетять шахраї та вори!

Нам треба зшивати взаємні стосунки
Плодити навколо добро і любов
Якщо "брат на брата"- їти з подарунком
Та за олігархів, не проливать кров.

Моя Батькіщина прекрасна і мила
Країна сарматських і скіфських коріннь
Народ мій могутній,провсяк є і вила....!
Але треба з розумом зводить "курінь"!