Радiку на укр. яз

Любонька
Два роки й десять місяців,
Ще трошки й бу'де три...
На свято Благовіщення
Прийми від нас дари:
Моли'тви за здоров"ячко,
Щасливий, довгий вік,
Онучок, наше сонячко,
Майбутній чоловік.
Аньолик синьокий наш,
Скарбниця кращий мрій,
Ти нам зістаритись не даш,
Двигунчик наш юрки'й.
Красунчик і розумничок,
Ти - радість для нас всіх,
Усміхнений наш смайличок,
Потіха із потіх.
Хай нині Богородиця
Тебе благословить,
І в Неї Син наро'диться -
Це Ангел сповистить.
Будь ризою Господньою
Покритий все життя...
Хвалу твому народженню
Співаємо, дитя!

07/04/18/