лИ СЬ

Сергей Зак
ВВыхаДИ!___
                те НА_ "..Су()БО!ттниК"
ГНИ!__ЛЬ
              / ат ллИ__СЬсьти-КАфф ввеНКА /

-> Ф ЧЁрный ПЛА!__сьТиК , ПРО!Шшла/ГОддний ,

уББи-РА!___йте..,
                / А-тГрре-ХА!!!___/


Ф/пиСАние ..Ге-не-ввврры