Бог i люди завжди будуть

Вера Деревьянко
 Бог і я ми одно ціле
 в нас бажання спільні цілі
І кохання в нас одне
і в коханні ми одні
У житті в щасливім дні
щаслива мить до нас летить
Від болі душу захистить