бiльший меншого стуса i бье

Вера Деревьянко
Ми розвели котів собак он гризуться вони як
Один одного загризають
І сильнішого їх загризе щодня чекають
Більший меншого стусає бьє бо в нього сила є

Слабким і сильний теж стає