vudzg vni chems pirvel siyvaruls...

Тамара Бибылон Бибылты
shen amamg`ere odesg`ac
am poeziis enit
me isev shegiyvarebdi
netav dabrundes c`lebi...

me gavivlidi kvlav im gzas
dzalzed tkbilsa da mc`ares
tundac mistvis rom amjamad
shen gagixseno cxared...

ara, ar vtiri... "miyvarxar"-
- shentvis churchulebs cremli...
o, siyvarulo, mindixar
shen xar cxovrebis cecxli...