вона

Небесный Карамельный
#вона
 
 
Якщо хтось наговорювать буде на неї
Казатиму чур то дурні шалені
Якщо ображати сміють її
Візьму зберігати як хрупкі лілії
Якщо астенічно кохання здолає
Буду казати: «твій розум зростає»
Як знатиму де біду відженути
Збудую хранительні дротові прути
Якщо без надії раптом проснеться
Я віру вселю — вона посміхнеться
Так камневий схил трима водопад
Назавжди ніколи їй впасти не дам
Як начебто магія діє в бутті
Подвоєна сила існує в житті
       А раптом —

Якщо вирішить піти назавжди
Гордовито прийму те рішення йти.