Знов весна

Анатолий Павленко
•  •  •
Знов  весна  вирує.  Й  те  вже  стало  втіхою,
Що  гніздечко  ластівка  в’є  собі  під  стріхою.
Попри  те,  що  в  світі  рушать  і  вбивають,
Птаха  нагадала,  що  життя  триває