18. Мова-!!!

Владимир Беспаль 2
Мову свою соловїну, яку я з дитинсва з Маминим молоком спивав
Я кохаю її Серцем і своєю Душою-!!! Це музика мого ДУХА
Я поважаю свою мову і вашу мої кохані друзі-)))...

  (((((МОВА МОЯ РІДНА СОЛОВЇНА-))))))!!!

Пишаюсь що родивсь на Україні
У сімї співучій і щасливій
Мова наша ніжна соловїна
Розливалась по крутих долинах

В дитинстві мене Мама колисала
Колискову пісню нам співала
І летіла пісня соловїна
У Небесний простір до Світила

        Мова моя Мова соловїна
           Мова Українськая єдина
              Співуча мова Серце мені крає
                Мене завжди до дому повертає

Земле моя рідна Волошкова
Квітне у садах Завжди чудова
Своїм співом мене напувала
Щастя радість мені дарувала

Світла і коханна наша Мати
Тебе завжди будем памятати
Будем тебе завжди Велечати
Небесна рідна наша добра Мати

       10.02.20-18.г.24/30.
       автор:Влад-Беспаль
       фото интернета