Лiкбез по-шведськi

Владимир Бунякин
В житті всяке-різне буває.
От вчора зустрів кума я,
Ну випили… Кум і питає:
  - А що таке шведська сім’я?
    Що ж, каже, - в сімейній рутині
    Ті чортові шведи знайшли,
    Чого в українській родині
    Ми з вами знайти не змогли?
- Е-е, куме, - кажу, - не лякайтесь.
  Як що ж вам до шведів кортить,
  Раніше з роботи вертайтесь,
  Горілки, закуски купіть
  Та, хоч ви і темна людина,
  Радійте за долю свою,
  Бо ми, я і ваша дружина,
  Створили вам шведську сім’ю.