Весняне свято

Валентина Вересоцкая
Весна на дворі. Весна!
Струмки дзюрчать поволі.
Спритна така !Чарівна!
Знай гуляє на волі!

Світиться! Сяє! Краса!
Вийшла нарешті з неволі!
Задумлива. Світла. Ясна!
Дякує  своїй долі.

Так розгулялася! Вкрай!
Весело!Спритно! Завзято!
Справжній чарівний рай!
Весняне розкішне свято!

Квітень 2018