Ришату Тухватуллину

Ксения Головлева
Карыйм рэсем инстаграмда
Ришат кабак жыеп ери
Эни, этисенЕ булЫша
махтанщэ тугел! Эфери!

Жыр жырларга болай гына тугел
Кунел биреп уйнау кирэк
Хэтта тамашачыга уй керсен
Хэм жыр мэгьнэсе анланырга булсын.