Вперше

Вера Деревьянко
Земля з під ніг пішла
Юлою закрутилась
І світлого живого дня
Аж іскри засвітились

Ну чом таке случилось?

А це з тобою милий
Я перший раз зустрілась

Ось так моя любов
В душі моїй родилась