Хто як пйе той так i пише

Владимир Александрович Наумов
Хто як п’є – той так і пише –
Добре випив – гарний вірш,
В ньому й вітер заколише
Травнем пахнучий спориш.
Соловейкові рулади
Струсять яблунь перший сніг,
Колір ніжної помади
Зіштовхне устої з ніг.
Тож і вип’ю, хоч в останнє,
Хай всьому на світі біс,
Тільки б лірою кохання
Довело мене до сліз.