Pokalbis su Dievu

Ýäâàðäàñ
Apsidairau aplink save
Gyvenimas tai juokiasi, tai liudi
O zmones, buna, pyksta, buna, vertina mane.

Kaip verta elgtis, kaip gyvent?
Ar samoningam but, ar robotu pavirsti?
Ar suoliais tikslo siekt, ar vos vos typent?
Klausyt zmoniu kalbos, ar imt ir kalnus versti?

Bet Dievas - tai juk ismintis
Klausk Jo - atsakyma tikrai sulauksi
Tik samoningas buk kada mintis
Galvon atskries, tu mitriai ja pagausi.

Tad, stai, pavyko man atsakyma pagaut
Ilgai ir laukti nereikejo
Atsake Jis - tu nieko neklausyki ir nelauk
Klausyk saves ir VEIK, kol laikas nepraejo!