Бажав би я тебе зустрiти

Владимир Александрович Наумов
Бажав би я тебе зустріти
Тепер, за пройдені роки?
О ні! Давно зів’яли квіти
Стоптали черстві каблуки.
Та і тебе за півстоліття
Пізнати як моїм очам,
Бо в них не проліски, а сміття,
Від чого сліпнути почав…
А так, прийшла безглузда думка
У ніби тихій самоті.
Далека та тремтлива струнка
Збудила видумки оті.