Вiдблиски далеких вечорiв

Владимир Александрович Наумов
Відблиски далеких вечорів
Проявляють вранішні сполохи
Ті, чим я до світу захворів –
Стали камнем вічної тривоги
За прийдешній недалекий час,
За наступне, може, післязавтра:
Зможе людство привітати нас
На Землі, чи риком динозавра.