ТАК ХОЧУ

Нина Продан
Так  хочу я купатися в любові,
І знати, що не кінчиться вона,
Що будуть почуття мої казкові,
І забуяє навкруги весна.

Так хочу я у захваті сміятись,
Долати разом труднощі усі,
Бажати щастя, жити й сподіватись,
Радіти сонцю, миру і красі.

В любові хочу жити і радіти
І завмирать від співу солов`я,
І щоб щасливі були наші діти,
Та щоб міцною була вся сім`я.

Своїх дітей, онуків доглядати,
І з ними разом - в світле майбуття,
Їм всю любов, весь досвід віддавати,
Щоб згадували все своє життя.

"О, милосердний Боже, ти все можеш,
В тяжку хвилину вихід  підкажи,
Пробач за все.  Я вірю, допоможеш,
Прошу тебе, родину збережи!"