Твоя, моя i наша Украiна

Катерина Жебровська
Твоя, моя і наша Україна…
Спів – оберіг…
Любові мить, єдина неділима…
Віки доріг…

Твоє, моє і наше повсякдення…
У межах – світ…
Знеславлене оброками прощення…
Чужинський рід…

Твоє, моє і наше виживання…
Із сну – у сон…
Крізь піт і сльози – велич і страждання…
Німий покон…

Твоє, моє і наше воскресіння…
Прожитий страх…
У серці – усвідомлене прозріння…
Любові шлях…

Твоє, моє і наше одкровення…
Крізь біль і тлін…
У глибині – прочитане знамення…
Пора цвітінь…

Твоя, моя і наша Україна…
Життя… Земля…
Любові мить, єдина неділима…
Ми – ти і я…

12.04.2018