С буква

Эрик Эрнст Петров
С
Мотор шошо кечын
Я шыже пич йудым,
Ваш ушныдегечын
Ончат вудыш кок удыр.
(Сер. Энерын кок серже)
Телым шылтат,
кенежым ончыктат. 
                (Сава)

Мотор шошо кечын
Я шыже пич йудым
Ваш лийдегечын
Онча ваш кок удыр.
                (Энерын кок серже)