Мои герои

Сергей Красильник
    Мої герої

              Музика: Олександра  Титаренко

Надвечір книгу я відкрила,
Та замість літер бачу в ній моря,
Асоль чекає на свої вітрила,
І поруч з нею їх чекаю я.

Завжди зі мною мої друзі,
Айвенго, Дон Кiхот i Прометей,
Руслан, Садко, Данило, Крузо,
Не зводять з мене радісних очей.

   Вітрила щастя і бажання,
   Дівочі мрії в молоді літа,
   В коханні відданім зізнання,
   Коли душа злітає i співа.

Крізь час і простір розмовляйте,
Мої герої, про зірковий час,
Як бути щирою навчайте,
Бажаю бути схожими на вас.

I на заході днів моїх щасливих
Своїм героям низько уклонюсь,
Утру сльозу з очей вродливих,
Від всього серця майже вперше помолюсь.

   Вітрила щастя і бажання,
   Дівочі мрії в молоді літа,
   В коханні відданім зізнання,
   Коли душа злітає i співа.

13 квітня - 16 травня 2009р.