Интеллигентка

Владислав Красса
 Інтелігентка.

Інтелігентка невротична,
Упавши в люк, таке кричала (!!),
Що вся бригада сантехнічна
Це у блокноти записала.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".