Пострiли одиночними

Александр Ноцкий
Тільки крок...
Найостанній, і він же - єдиний.
В перехрещених зморшках на лобі - ілюзія...міф...
Вся спокута пішла у подерті коліна
і ретельно підібраний, сповнений радості GIF.
Тільки шанс...
Невловимий і знову невчасний.
Віддаватися ранку, напевно, вже пізно тепер...
Хоч в очах у люстерку кохання не згасне,
але стане прозорим, як шмат неземних атмосфер.
Тільки мить...
Непроста, але стримано вічна.
Щось залишиться потім на згадку нащадкам моїм...
Може трохи не зовсім за змістом логічне,
і, подекуди, схоже на свіжого згарища дим...
Тільки сон...
Хай короткий, і хай про Іуду.
Чи прописано так, чи він сам тих грошей забажав,
але я торгувати душею не буду,
щоб, зірвавшись з мотузки, не впасти на лезо ножа...
Тільки крик...
Між стрілою, що вб’є, і віршами.
Саме в ньому, такому пустому, розтануть сніги,
щоб звільнити світи, намальовані нами
через білу самотність і стримані рухи нудьги..:)