Осенi печаль i красота

Владимир Александрович Наумов
Осені печаль і красота
Принесли і смуток, і бажання, -
Перед літом тихе оправдання,
Що порожня долі калита, -
Не спромігся за тепло життя
Розпустити надміцне коріння,
Тож тепер чекає лише тління,
Та іще невміння каяття.