Рiчко, ти мене чуeш?

Катерина Жебровська
Річко, ти мене чуєш?
Річко, ти мене знаєш?
Радість й силу віщуєш…
Ні про що не питаєш…

Річко, ти – в моїх жилах…
Річко, ти – в моїм серці…
Пестиш мрії і хвилі…
Ми з тобою, мов сестри…

Річко, ти мене любиш?
Річко, ти мені віриш?
Ти зі мною усюди…
Ти життя моє живиш…

Річко, ти мені – радість…
Річко, ти мені – воля…
Через кривди і правди –
Безупинна, мов доля…

09.04.2018