Дмитрий Шупта. Воспоминание о грядущем

Максим Троянович
Успамін пра будучыню.

Ізноў у маёй душы глыбінях
Звіняць утрапёнасці праблем.
Час беззваротна зараз рыне.
Куды ляціць ён? Глух і нем.

Зіма, завеямі  спявае,
У ёй мінулага сіндром.
Успамін пра будучыню рая
Адчуць жадаю я нутром.

Скрозь, восень сёння ў залатым.
Іду, жадаю свет апець.
Аднак мой час, прастору ў ім
Так і не змог я адолець.