***

Рахим Карим
***
Одамлар шоир,
ёзувчи бўлиш учун
ўзларини
ўт билан чў;;а
уришади.
У мамлакатдан
бу мамлакатга
ўтишади.
Лекин барибир
бўлолмайдилар.
Сабаби бу масалани
Олло; ;ал ;илади.

***
Люди, чтобы стать
поэтами и писателями
бросаются в огонь и воду.
Переселяются
из одной страны
в другую.
Но ими не становятся.
Ибо, решение этого
вопроса принадлежит
Всевышнему.

***
People to become
poets and writers
throw yourself into fire and water.
Strokes
from one country
in a different.
But they do not.
For the solution of this
the question belongs
To God!