Чарiвне село

Кость Ярила
"Сіла птаха білокрила на тополю,
Сіло сонце понад вечір за поля.
Покохала, покохала я до болю
Молодого, молодого скрипаля..."
   Пісня "Чарівна скрипка".
    Слова Ю.Рибчиньского.

"Сіла птаха - Білик Іра, на ТОП-Олю"!
Не Полякову ли?
"Сіло сонце понад вечір за поля..." -
Да, верно! Именно на неё!..