Втомилася в д вс х тих сл з сварок...

Мальва Блаженная
Втомилася від всіх тих сліз і сварок,
Втомилася від тебе, та й сама
Я знаю "не подарок", але до тебе я такою не була.

Змінилося життя, змінилися і люди.
Та серце не ржавіє, а гниє.
Гниє від тої ж самої отрути
І жити мені сили не дає.

Я хочу жити, але як? Не знаю.
Ніхто не допоможе і не дасть порад
Одне можу просить :"Дай, Боже, сил, щоб не вернутися назад "