Прив т

Мальва Блаженная
Не бачила, щоб ти в мій бік дивився,
Аж раптом - все пішло у шкереберть.
Почула твій "привіт" через полісся
 І серце моє луснуло у щент.

Не знаю я, що буде після цього.
Чи буде happy end чи просто byе,
Але я знаю серця звук твойого
І як моє сердечко каже знов:"нехай!"

Нехай він буде геть такий, як вперше.
Щоб серце моє знову пестило
Його цікаві очі, кольору черешні ті  губи - маки, смачні, як вино;