Найдорожчий в свiтi

Татьяна Пилипенко
Найкраща   посмішка у світі
І найсолодші як завжди вуста .
Я за тобою хоч на край землі летіти
Готова любий . I це не лиш слова .
Всі почуття  мої щирі , лише справжні
Немов повітря , так потрібен ти.
Твої обійми лагідні і ніжні …
Ти найдорожчий в світі , краще не знайти



         10.04.2018