TU ESTI

Юрий Татомиров
         10.04.2018.
        CHISINAU(Mold.)
Prin cantec imi exprim iubirea
Si zbor prin vis in calea ta,

Ma simt nebun de fericire,
Cand tu imi esti alaturea,

Tu, esti comoara intregii vieti,
Lucesti  in raze aurite c-a o stea,

Lumina ta m-alina din ales...
Si imi mangie dulce inima.

Mi-e dor la fiecare pas,
De zimbietul curat al tau,

Iubirea ta imi este un necaz,
Iar tu imi esti al vietii "APOGEU!"